Bange for balloner

Af , 6. september 2009 20:07

Hej Svend

Haft en god og velfortjent ferie?
Jeg ville bare lige skrive hvordan det går med mig efter jeg var til hypnose hos dig:)
Jeg er bare så lykkelig, glad og taknemlig for at jeg tog springet til og prøve hypnose, og at jeg fandt dig. For du har virkelig ændret mit liv.
Selvom folk måske mener at min fobi, kun var en lille dum ting, og at man da ikke kunne være bange for balloner. Men det var jeg, bemærk ordet var. For jeg er IKKE bange for balloner mere. Jeg er så lykkelig over at du har fjernet 20 års frygt på bare 30 min. jeg forstår det stadig ikke helt i dag, hvordan du kunne gøre det, men jeg er dig evig taknemlig.
Selv folk omkring mig kan se at det har hjulpet og selv de synes det er helt utroligt.
Jeg har stadig en smule svært ved og bare springe en ballon, men jeg gør det efter lidt tid. og er langt fra så slemt som før. Før kunne jeg ingen gang gå ind i et rum hvis der var en “lille” ballon, nu efter hypnosen kan jeg røre en ballon, lege med den og springe den. Og det er virkelig utroligt, det har jeg aldrig kunne før. Og det bedste er, at jeg tror jeg kan huske det meste af vores samtale under hypnosen, især da du spurgte hvad der ville ske hvis vi proppede vand i, så ville det bare sige PUF, og det siger jeg så til mig selv, når jeg har lidt svært ved og springe ballonen- men jeg gør det. og det har jeg aldrig gjort før.
Så tusind tak fordi du har gjort mit liv så meget lettere.

Mvh A.

Der er lukket for kommentarer

Panorama Theme by Themocracy